donderdag 21 januari 2010

Er komt schot in de zaak...

Ok, beginnen bij het begin: de aanvraag tot een bouwvergunning is ingediend begin deze maand! Yes, eindelijk! Het heeft wat inspanning gekost: de architect achter zijn veren zitten, toch nog enkele aanpassingen gedaan, handtekeningen zetten... Nu is het dus wachten (en hopen) op de goedkeuring.

In tussentijd willen we natuurlijk niet bij de pakken blijven stilzitten. We zijn op zoek naar een aannemer (we hebben er al enkele die in de periode van april-mei beschikbaar zijn), zodra de meetstaat er is vragen we offertes aan.
We hebben ook al een prijsofferte aangevraagd bij Camba in Genk voor het buitenschrijnwerk (ramen, deuren en garagepoorten). Kwalitatief zag dat er veelbelovend uit, maar we horen hier en daar zeggen dat ge er ook goed voor moogt betalen. We zullen zien. We gaan zeker ook nog bij anderen om de vergelijking te maken.

Via Smolders in Sint-Truiden (verwarming-sanitair) hebben we gratis tickets gekregen om naar de Bouwinnovatie in Hasselt te gaan. We zijn daar vorg jaar ook geweest, toen vooral om ideƫen op te doen. Dit jaar zullen we concreter kunnen uitkijken en misschien een mooie beursdeal afsluiten bij een of ander bedrijf. Verslag hierover volgt...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten