dinsdag 30 maart 2010

Vergelijken en nog eens vergelijken

De offertes van het buitenschrijnwerk zijn er, op eentje na (Belisol). Ondanks enkele telefoontjes naar Belisol om te vragen hoe ver ze staan hebben we nog steeds niets ontvangen. Komt niet echt goed over.
Voor ons gaat de voorkeur naar Schiffeleers en Camba. Schiffeleers lijkt ons de beste verhouding te hebben naar prijs-kwaliteit. Camba is inderdaad de duurste, maar de producten zien er dan ook wel heel goed uit en echt in de stijl van wat wij willen plaatsen.
We hebben deze maand nog een afspraak bij Camba om te kijken of we misschien een dealke kunnen sluiten, je weet nooit, maar bij Schiffeleers gaan we ook zeker nog eens langs.

2 opmerkingen:

  1. Da's raar van Belisol. Wij willen hier ook ooit nieuwe ramen inzetten, en hadden een offerte aangevraagd, en hadden die toch al na twee weken. Waar zijn jullie geweest? Wij in Sint-Truiden. Heel vriendelijke man en goed geholpen (ook al gingen we nu niet bestellen)
    groetjes steph

    BeantwoordenVerwijderen
  2. UIteindelijk hebben we de offerte van Belisol ontvangen. Wij zijn in Hasselt op de Genkersteenweg geweest.
    Van de verkoper hangt natuurlijk veel af qua service en stiptheid.
    We hebben nog eens naar de kwaliteit van de PVC ramen gekeken en die was toch niet schitterend. Ook de poorten waren minder afgewerkt dan bij anderen, je zag bijvoorbeeld de isolatie nog die vrij kwetsbaar is voor deuken en krassen. Bij de concurrentie wordt hier een plaat over gezet wat ook een mooiere afwerking geeft.
    Wij waren alleszins niet overtuigd.

    BeantwoordenVerwijderen