woensdag 14 juli 2010

Aannemer laat op zich wachten

Hallo,

We hebben gisteren de offerte van Selfmatic ( sanitair, verwarming, electriciteit en ventilatie ) binnengekregen. Wat opvalt is dat men daar echt wel totaalpakketten levert ( cfr. lego bouwdoos ). Zo krijg je zelfs de tangen, sleutels, ... meegeleverd die je nodig hebt om de installatie te doen. ( zult er ook wel voor betalen ). Zullen nog eens met Smolders moeten onderhandelen want als we de offertes vergelijken zit er toch nog wat verschil op.

Op de werf zelf is er nog steeds niks veranderd. De aanvangsdatum van de aannemer ( hij had meegedeeld dat hij op 21/06 kon beginnen en in contract staat 28/06 als aanvangsdatum van de werken vermeld om hem al wat spatie te geven ) is al geruime tijd gepasseerd.  Zitten dus al een maand in retard !!

... Net onze aannemer gecontacteerd. De aanvang van de werken zal onmiddellijk na het bouwverlof plaatsvinden. Hij zou al de materialen reeds besteld hebben en het probleem waarom we even moeten wachten zouden de beugels zijn die in onze dek gaan komen te zitten. Deze zouden geen standaardmaat van doormeter hebben. Onze beugels zouden 12 cm zijn en moeten nog geplooid worden.

Afwachten dus...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten