vrijdag 12 augustus 2011

Dakpannen geleverd...verkeerde kleur :)

Gisteren zijn we naar één van de infoavonden geweest die Smolders aanbiedt om te leren hoe je de plaatsing van wand- en vloerverwarming moet doen. Weer enkele dingen bijgeleerd! En ook te weten gekomen dat we ook de inbouwdoosjes van onze thermostaten op de kamers nog moeten voorzien! Welke dingen gaan er nog zo aan het licht komen? :)

Op onderstaande foto zo'n fameus inbouwdoosje voor de thermostaten (moet met nageltjes zijn om de thermostaat te kunnen bevestigen)



Fijn om te zien dat er na het eindeloze bouwverlof ook weer meer beweging op de bouw komt! De pannen zijn vandaag geleverd. Uit nieuwsgierigheid eens gaan kijken en wat blijkt: de tegelpannen voor de garage zijn in een andere kleur geleverd dan wat wij gekozen hebben!! Foei toch! Dadelijk naar de dakwerker gebeld die net een uurtje geland was van zijn zonnige vakantie...'Welcome back to Belgium, maar onze pannen zijn in de verkeerde kleur geleverd'. Blijkt het om een communicatiemisverstand te gaan. De foute pannen zullen gewisseld worden naar de juiste kleur, nl leikleur matgeglazuurd, net zoals de pannen van het groot dak.
  
<><>
<>
<><>
Foute kleur
 
Juiste kleur

Morgen gaan we ook verder met de werken aan de elektriciteit. nl. van de verlichting. Hopelijk krijgen we dat dit (verlengd) weekend klaargespeeld!

 
Dinsdag hebben we een afspraak met onze contactpersoon van Camba om de details van de vensters nog eens te overlopen, en normaal gezien starten de dakwerken dan ook weer opnieuw.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten