maandag 22 februari 2010

Update stand van zaken

De aangevraagde offertes beginnen langzaam maar zeker binnen te komen, dus het vergelijken kan beginnen.

We wachten NOG STEEDS op de meetstaat van onze bouw, dus zolang we die niet hebben vragen we geen offertes aan bij aannemers. We hebben thans al enkele aannemers gevonden die april-mei zouden kunnen starten. Dus ge kunt begrijpen dat we wat ongeduldig zijn ivm de meetstaat. Die architect eh...

Ahja, we hebben ons eerste officiĆ«le factuur ontvangen (juichjuich) van... de architect. Daar hebben we niet lang op moeten wachten hoor ;-) Goed dat we ze nagekeken hebben, hij had €500 teveel geteld. Als ze zo allemaal gaan beginnen dan kan ik geloven dat sommige mensen niet met hun bouwbudget toekomen. Dus.. facturen goed nakijken!!!

We hebben bevestiging gekregen dat de gemeente ons dossier met de aanvraag goed ontvangen heeft en dat het volledig was. Nu dus de goedkeuring nog krijgen eh!

3 opmerkingen:

  1. HOI. ingrid hier. Proficiat met de bouw en waar ongeveer is dat juist gelegen? Want de Overbroekstraat is nog een oude bekende van John en mij indertyd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Proficiat met jullie mooi huis. Het ziet er dik in orde uit. Nog even geduld en de werken kunnen starten ... Geniet ervan!

    Veel succes,
    Frank en Elke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Ingrid: Schuin tegenover de parking van Neven. Naast nr 54.

    BeantwoordenVerwijderen